Diabetikus édesliszt

Diabetikus édesliszt
Kohl's Kitchen speciális lisztkeverék általános konyhai felhasználásra. (A termék nem tartalmaz sem cukrot, sem édesítőszert!)

Összetétel: búzaliszt, búzaglutén, teljes kiőrlésű rozsliszt, kukoricaliszt, étkezési korpa, rizsliszt. Sűrítőanyag: guarliszt E412. Lisztkezelőszer: aszkorbinsav E300
Allergén tartalom: glutén.
GMO: NEM tartalmaz génkezelt összetevőt.


Átlagos tápérték 100g késztermékben:
Energia1468 Kj
347 Kcal
Zsír2,81 g
- amelyből telített zsírsavak0,51 g
Szénhidrát49,32 g
- amelyből cukrok6,51 g
Fehérje29,41 g
0,1 g
Élelmi rost:3,22 g

Kiválóan alkalmas mindenféle lisztet igénylő konyhai tevékenységhez (rántás, habarás, panírozás, sűrítés, édes és sós sütemények sütése, főzés stb.).
A Kohl's Kitchen diabetikus lisztkeverék megalkotásánál azt a legfontosabb célkitűzésünket tartottuk szem előtt, mely szerint ha jót akarunk, egészségeset akarjunk. Diabetikus lisztkeverékeinknél kicsit megváltoztattuk az összetevők mennyiségét, és a bázisanyagok egy részét, így 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak. Alkalmasak sütéshez és főzéshez ugyanúgy, mint a hagyományos liszt, ám a felhasználási módjuk kicsit eltér a hagyományosétól, mivel más összetevőket tartalmaz. Olvasson recept ötleteket, és próbálja ki az egészséges élet új dimenzióját!


Nettó tömeg: 600 gramm
Ár: 722 Ft (612 Ft + 18% ÁFA)
Rendelés

Mondja el véleményét a termékről!