Rólunk

Igazgatói levél


Kohl's Kitchen

A tudomány és a természet legjobbjainak egyesítése:

A Kohl’s Kitchen mint vezető diabetikus termékgyártó vállalat büszke a különböző szakterületekről érkezett orvosok, tudósok, és wellness szakértők magas színvonalú tudására, akik a táplálkozás, a testmozgás és az egészséges életmód témákra összpontosítanak.

A jelenlegi Kohl’s Kitchen termékkínálat, a K+F tevékenységünknek köszönhetően, folyamatosan követi a változó fogyasztói szokásokat és igényeket. Reményeink szerint hamarosan az általunk kifejlesztett funkcionális élelmiszerek egész sora jelenik meg az áruházak, boltok piacain, a fogyasztó asztalánál, és rendelkezik az elvárt tulajdonságokkal.

Célzott táplálkozás mindenkinek:

A cél az, hogy növeljük az egészségi állapotukat a túlsúlyos és a cukorbeteg embereknek, illetve akiknek fontos az egészségük megőrzése a helyes táplálkozás által. Ezen növényi eredetű élelmiszereknek jelentős szerepük lesz a táplálkozási, a szív- és érrendszeri, a daganatos, az emésztőszervi betegségek megelőzésében és rehabilitációjában. A tudományosan kifejlesztett, növényi, alapanyagú Kohl’s Kitchen termékek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak és követelményeknek. Forgalomba kerülésüket a mindenkori előírásoknak megfelelően ellenőrzik.

A Kohl’s Kitchen magas színvonalú diabetikus termékei és programjai az alábbi területekre fókuszálnak:

  • vércukorszint optimalizálás
  • testsúlycsökkentés, fogyás
  • a már elért súly megtartása
  • ideális táplálkozás, egészséges táplálkozás
  • széles termékskála
  • kiváló minőségű összetevők

A tudomány és a természet legjobbjainak egyesítése:

A vevők igényeit egyenletesen jó minőségű termékekkel kívánja kielégíteni. A beszállítóktól érkező anyagok szigorú átvételi-ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, és csak a minden szempontból megfelelő anyagok kerülnek felhasználásra. A késztermékeket mikrobiológiai és kémiai akkreditált laboratóriumban teszteljük. A termékeket érzékszervi teszteknek vetjük alá, ezek a tesztek segítséget nyújtanak termékeink minőségi színvonalának fenntartásában, valamint az új termékek kifejlesztésében. A Kohl’s Kitchen diabetikus termékeink az EU, és a szomszédos országok piacán is jelen vannak.


Kohl Róbert
Product Development Director

Hosszú évek múlva is gondoskodunk
az Ön egészségéről