Rólunk

Kik vagyunk mi?


FF Kft. logója

Funkcionális élelmiszerek innovációjával, gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk 2008 óta. Fő területünk a diabetikus, alacsony szénhidrát tartalmú Kohl's Kitchen termékcsalád lisztkeverékeinek, száraztésztáinak és más termékei alapanyagának előállítása. A termékeink értékesítése évről évre dinamikusan növekszik a hazai és nemzetközi piacokon.

Sikerünk titka a TERMÉK a FOGYASZTÓ a GYÁRTÓ érdekei optimális összhangjának megteremtésében rejlik. A Kohl's Kitchen termékek összetételüknek köszönhetően nem csak a szénhidrát szintet csökkentik, de kiváló élvezeti értékkel is rendelkeznek.

Az FF Innovációs Kft. know-how tudása napjainkban több kontinensen van jelen, Kohl's Kitchen és a külföldi cégek saját márkái által. Partnereink hazájukban elismertek a gyártásban, fejlesztésben, forgalmazásban a pozitív társadalmi felelősség- vállalás által.

Az Ön sikere a Mi sikerünk is!

Főbb partnereink

Első pesti malom

Partnerünk az Első Pesti Hengermalom Társaság. Az 50 000 tonna éves őrlő kapacitással bíró Rt. hazánk 10 legnagyobb malomipari vállalata közé tartozik. Tevékenységi köre a gabonakereskedelem, és a malomipar. Adottságaikból és a kor igényeiből adódóan különös hangsúlyt fektetnek arra, hogy a különleges őrlemények piacán vezető szerepet töltsenek be, támogatják az egészséges életmódot és hogy a magyar fogyasztók asztalára igazi jó minőségű, magyar termékek kerüljenek.

Vincze és Társa BT

A cég fő tevékenységi köre különféle száraztészták gyártása. Fő szempontjuk a higiéniai és fokozott minőségi követelmények maradéktalan betartása. A Kohl’s Kitchen minőségfilozófiájának alaptétele, hogy a vevők igényeit mindig kiváló minőségű termékekkel kívánja kielégíteni így a legmegbízhatóbb partnerekkel dolgozunk.

További partnereink


Hosszú évek múlva is gondoskodunk
az Ön egészségéről