Diabetikus sósliszt

Diabetikus sósliszt
Speciális fejlesztés a sós sütemények, péksütemények, valamint házi kenyér sütéséhez használható Kohl's Kitchen lisztkeverék. A termék sót és sütő élesztőt tartalmaz!

Összetétel: búzaliszt, búzaglutén, teljes kiőrlésű rozsliszt, kukoricaliszt, étkezési korpa, rizsliszt,só. Sűrítőanyag: guarliszt E412. Lisztkezelőszer: aszkorbinsav E300
Allergén tartalom: glutén.
GMO: NEM tartalmaz génkezelt összetevőt.


Átlagos tápérték 100g késztermékben:
Energia1434 Kj
339 Kcal
Zsír2,76 g
- amelyből telített zsírsavak0,52 g
Szénhidrát49,03 g
- amelyből cukrok3,24 g
Fehérje28,01 g
3,08 g
Élelmi rost:2,81 g

Kiválóan alkalmas sós sütemények (pogácsa, sós keksz, nasi), házi kenyér sütéséhez, de minden más olyan süteményhez is, ami élesztő felhasználását igényli. Háztartási lisztként (rántás, habarás, panírozás, sűrítés, stb.) érdemesebb a Kohl's Kitchen diabetikus édes lisztet használni, mivel az felel meg inkább a hagyományos liszt paramétereinek.
A termék kovászt és sót tartalmaz, erre figyeljünk oda a tészták összeállításánál!
A Kohl's Kitchen diabetikus lisztkeverék megalkotásánál azt a legfontosabb célkitűzésünket tartottuk szem előtt, mely szerint ha jót akarunk, egészségeset akarjunk. Diabetikus lisztkeverékeinknél kicsit megváltoztattunk az összetevők mennyiségét, és a bázisanyagok egy részét, így 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak. Alkalmasak sütéshez és főzéshez ugyanúgy, mint a hagyományos liszt, ám a felhasználási módjuk kicsit eltér a hagyományosétól, mivel más összetevőket is tartalmaznak. Olvasson recept ötleteket és próbálja ki az egészséges élet új dimenzióját!


Nettó tömeg: 600 gramm
Ár: 722 Ft (612 Ft + 18% ÁFA)
Rendelés

Mondja el véleményét a termékről!